Diensten

Dakwerk, Dakgoten en Hemelwaterafvoer

Het oplossen van een lekkage tot volledige dakbedekking en/of renovatie. Wij verzorgen alle voorkomende werkzaamheden op het gebied van dakwerk, zoals lood, koper, goten, hemelwaterafvoer en meer.

Sanitair (Badkamers en Toiletten)

Voor een complete sanitaire verbouwing bent u bij ons aan het juiste adres, van het slopen van de oude tegels tot het afmonteren van de kranen. Wij adviseren u graag bij het kiezen van de juiste badkamer en/of toilet.

Cv-ketels, Radiatoren, Vloerverwarming en Waterpompen

Wij leveren en installeren nieuwe cv-ketels en verzorgen alle bijkomende werkzaamheden zoals bijvoorbeeld het leidingwerk. Daarnaast leveren en installeren wij ook radiatoren, waterpompen, vloerverwarming en warmtepompen. Ook voor reparatie of storingen aan een pas geplaatste cv-ketel kunt u bij ons terecht.

Riolering

Last van stank of wateroverlast? in veel gevallen kan dit snel worden opgelost! Wij brengen waar nodig nieuwe riolering en ontstoppen, repareren of vervangen onderdelen van de bestaande riolering.

Gasinstallatie

Een oudegasleiding? of is deze aan vervanging toe? Wij koppelen de oude gasleiding af, vervangen deze door een gekeurde nieuwe gasleiding en leggen deze om waar nodig. (ingevallen van bijvoorbeeld een verplaatsing van de keuken)

Waterinstallatie, Waterleidingen en Kranen

In Nieuwbouw of verbouw kunnen we de aanleg van kleine maar ook van grote waterinstallaties verzorgen, wij zorgen de aanleg van waterleidingen, (buiten) kranen, boilers en adviseren bedrijven en instellingen over de preventie van legionella.

Een andere klus? neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.